Hastane Yolu Güvenli Hale Getiriliyor

İlçemiz Devlet Hastanesine giden Müderris Mahallesi Şehit Latif Keçeci Caddesinde bulunan hastane yoluna çelik bariyer yapılarak güvenli hale getiriliyor.
Hastaneye gidebilmek için vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı bu yolu eğimi fazla olduğu için kış aylarında vatandaşlarımızı tehlike altında bırakmamak için Yalvaç Belediyesi ekipleri çalışmalarına başladı. Kış aylarında vatandaşlarımızın daha güvenli halde hastaneye gitmeleri için çelik bariyer yapım çalışması yaptıklarını ifade eden Başkan Tütüncü sözlerine şu şekilde devam etti : ‘ Hastaneye giden 200 metre civarında olan bu yolumuz eğimli olduğu için kış aylarında vatandaşlarımıza sıkıntılar yaratacak durumda idi. Vatandaşlarımızın rahat ve güvenli bir şekilde hastaneye ulaşmalarını için yaklaşık 200 metrelik bu yolumuzu çelik bariyer ile kaplama çalışmalarımız başladı’ ’dedi.

Görseller

2015-11-03