BEBEK ZİYARETLERİMİZ DEVAM EDİYOR

Yalvaç Belediyesi'nin üç yıldır sürdürdüğü sosyal sorumluluk projesi kapsamında başlattığı Hoş Geldin Bebek etkinliği aralıksız bir şekilde yeni doğan bebeklerin ziyaretleri ile devam ediyor. Yalvaç Belediye Başkanı Halil Hilmi Tütüncü'nün eşi Tuğba Tütüncü'nün Belediye Meclis üyeleri ile birlikte yaptığı çocuk görmesi ziyaretleri, yeni doğan bebeklere çeşitli hediyelerin takdim edilmesiyle son buluyor. Yalvaç Gönüllüleri Elele Derneği Başkanı Tuğba TÜTÜNCÜ konuyla ilgili yaptığı açıklamada, " Çocuk Görmesi ziyaretleri zengin Türk Kültürünün bizlere çok eski bir mirası. Bu kadim geleneğin yaşatılması arzusuyla başlattığımız bu projemize aralıksız devam ediyoruz. Ziyaret ettiğimiz ailelere, Allah analı babalı büyütsün dileklerimizi sunarken, çam sakızı çoban armağanı hediyelerimizi takdim ediyoruz. Bu vesileyle ziyaret ettiğimiz annelerin mutlu olması bizleride mutlu ediyor." dedi.

2017-12-14