YALVAÇ BELEDİYESİNDEN KADINLAR GÜNÜNE ÖZEL KONFERANS

Yalvaç Belediyesi Kültür Sanat faaliyetlerine devam ediyor. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle düzenlenen  etkinliklerde yazar Alişan Kapaklıkaya "Aile İçi İletişim" konulu bir konferans verdi. Yalvaç halkının yoğun ilgi gösterdiği konferansta yazar Alişan Kapaklıkaya bir imza etkinliği de düzenleyerek okurlarının kitaplarını imzaladı. Etkinlikte Yalvaç Belediye Başkanı Halil Hilmi TÜTÜNCÜ günün önemine dair konuşmasında "bu özel günü herkesten önce cefakar Türk Kadınının hak ettiğini belirterek, başta Türk Kadını olmak üzere tüm dünya kadınlarının Kadınlar Gününü kutluyorum" dedi. Konferans Başkan TÜTÜNCÜ ve eşi Tuğba TÜTÜNCÜ'nün Yazar Kapaklıkaya'ya Yalvaç'a özgü hediye takdimleriyle son buldu.

2018-03-08