YALVAÇ BELEDİYESİNDEN NİKÂH İŞLEMLERİ AÇIKLAMASI

Yalvaç Belediyesi’nde nikâh işlemleri normalleşme süreci kapsamında alınan tedbirler eşliğinde gerçekleştiriliyor.

Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgını sebebiyle sosyal hayatımızı da her alanda etkileyen bir takım değişikler yaşanıyor. Yazın gelmesi ve düğün sezonunun da açılacak olması sebebiyle Yalvaç Belediyesi de yönetmelik ve belediyenin aldığı kararlar gereği nikâh işlemlerine bir takım kural ve tedbirler getirdi. Yalvaç Belediyesi “Ülkece uyguladığımız sosyal mesafe, maske ve temizlik hususlarının yanı sıra kurumumuzda yapılacak işlemler içinde tedbirlerimizi almaya devam ediyoruz. Kontrollü sosyal hayat kapsamında nikâh törenlerimizi de yönetmelik ve kurum içinde alınan kararlar gereği tedbirlere uyarak gerçekleştiriyoruz. Belediyemiz nikâh salonunda gerçekleştirilen nikâh törenlerine gelin-damat, nikâh şahitleri ve sadece birinci derece yakınların (Anne, baba ve kardeşler) alındığı nikâh törenlerine sayılanların dışında konuk kabul edilmemektedir. Ayrıca nikâh törenleri esnasında maske kullanımı ve sosyal mesafeli oturma mecburiyeti vardır” şeklinde açıklama yaptı.

2020-06-04