YALVAÇ OSB’DE ALTYAPI ÇALIŞMALARI TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

Yalvaç Organize Sanayi Bölgesinde kamulaştırma çalışmaları biten 315 dönümlük ilk etapta altyapı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

27.04.2021 tarihinde genel bir katılımla çalışmaları başlatılan Yalvaç Organize Sanayi Bölgesinde altyapı çalışmaları aralıksız sürüyor. Yalvaç Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve İl Özel İdaremiz öncelikli olarak yol açma çalışmaları için büyük bir gayret gösteriyor. Yalvaç Belediye Başkanı Av. Halil Hilmi TÜTÜNCÜ “Organize Sanayi Bölgesi için çalışmaların başladığı tarihten itibaren bu güne özellikle altyapı çalışmalarını büyük bir gayretle devam ettiriyoruz. Şu an yolların açılması aşamasındayız. Fen İşlerimiz öncelikli olarak bölgenin yol çalışmalarını tamamlamak için üstün bir çaba sarf ediyor. Yol ve altyapı bu işin bismillahı. İnşallah bizlerde besmelemizi çekip yolumuza devam edeceğiz. Dualarla başladığımız bu işi nihayete erdirip, Yalvaç’ın kalkınması için çok önemli bir adım olan Organize Sanayi Bölgesini Yalvaç’ımıza kazandıracağız” dedi.

2021-05-06