HIDIRELLEZ ŞENLİKLERİ

Yalvaç Belediyesi'nin geleneksel olarak düzenlediği Hıdırellez Şenlikleri bu yıl da dolu dolu geçti. Halk oyunlarından, mehteran gösterisine kadar çeşitli etkinliklerin düzenlendiği şenliklere Yalvaçlılar yoğun ilgi gösterdi.
Yalvaç Belediyesi'nin geleneksel Hıdırellez Şenlikleri bu yıl Mevlid-i Şerifle başlayıp, yeni alınan araçlar için kurban kesilmesi ve araçların geçiş kortejiyle devam etti. Kapalı Pazar yerinde düzenlenen etkinliklerde Hıdırellez yemeği ikramı, Hıdırellez ateşinin yakılması, Halk oyunları gösterisi, Yalvaç Belediyesi Spor Okulunun karate gösterisi, güreş gösterileri gibi bir dizi etkinlik düzenlendi. Akşamda Tansel Ayaz ve Murat Başaran konserlerinin düzenlendiği etkinliklere Yalvaçlıların ilgisi büyüktü. Kapalı Pazar yerini dolduran Halk, Tansel Ayaz ve Murat Başaran'ın şarkılarıyla unutulmaz bir gece yaşadı.

Görseller

2017-08-05